Met voorlichting en werkplekinstructie

Om het ziekteverzuim goed te begeleiden

Bijleveld Vitaal ondersteunt Hyster in Nijmegen bij hun verzuimpreventie en bij de begeleiding van reïntegratietrajecten.
Irma de Vries verzorgde bijvoorbeeld voorlichting over fysieke belasting.

 

Hyster is een internationaal opererend bedrijf en ontwerpt, bouwt en verkoopt vorkheftrucks en onderdelen die wereldwijd onder de merknamen Hyster en Yale op de markt worden gebracht. In Nijmegen vindt de ontwikkeling en assemblage voor het zware segment trucks plaats.

Irma de Vries vóór de enorme wielen van een vorkheftruck by Hyster in Nijmegen
Irma de Vries vóór de enorme wielen van een vorkheftruck by Hyster in Nijmegen

Management en collega’s waarderen initiatieven van medewerkers

De sfeer binnen het bedrijf wordt gekenmerkt door een open, informele cultuur waarbij initiatieven van medewerkers worden gewaardeerd. Hyster besteedt veel aandacht aan training en opleiding van medewerkers.

Bijleveld Vitaal is op de werkvloer te vinden

Irma de Vries is iedere week een ochtend voor een spreekuur aanwezig. Medewerkers met fysieke klachten of vragen kunnen dan een afspraak met haar maken.

Vaak bezoekt ze ook de werkplekken van medewerkers en doet een werkplekcheck. Hierin werkt ze ook nauw samen met de bedrijfsarts.

 

In ‘Ophef’ , het personeelsblad van Hyster (voorheen Nacco) verscheen over de voorlichting een interview met Irma de Vries. U kunt het lezen als u op de afbeelding hiernaast klikt.

logo van Hyster. Wij ondersteunen het management en medewerkers met voorlichting voor fysieke belasting
Interview met Irma de Vries, gepaatst in 'Ophef' het personeelsblad van Nacco, zoals Hyster vroeger heette. Het pdf bestand kunt u downloaden door op de afbeelding te klikken.