Pon is een internationale organisatie met bijna 13.000 medewerkers. Zij werken in 450 vestigingen verspreid over 32 landen. Het bedrijf vindt het belangrijk dat zijn medewerkers met plezier en in goede gezondheid kunnen werken tot hun pensioen. Daarom investeert het in de vitaliteit en fitheid van zijn mensen. Om hen daarbij te helpen hebben ze Bijleveld Vitaal ingeschakeld.

De kwaliteit van onze producten en diensten wordt bepaald door onze mensen, zij maken het verschil
~ visie van Pon ~

Gezondheid en vitaliteit voor alle medewerkers

Daarom is er Pon Fit

'Aandacht besteden aan het werkplezier en de vitaliteit van de medewerkers is niet alleen in het bedrijfsbelang, maar ook de medewerkers varen er wel bij. Gezondheid is steeds kostbaarder. De mate waarin je goed je werk kunt doen, is hiervan afhankelijk. Pon Fit staat voor gezondheid en vitaliteit binnen het bedrijf', lezen we op de website van Pon

PON FIT is het programma waarmee het bedrijf de aandacht voor gezondheid concreet maakt. De organisatie investeert in activiteiten en trainingen om gezondheid van haar medewerkers te stimuleren. As er sprake is van verzuim, zet het de beste professionals in om medewerkers te helpen snel weer gezond te worden

Pon Fit zorgaanbod

Het bedrijf maakt de belofte waar als het gaat om het inzetten van een uitgebreid aanbod van mogelijke middelen. En hier komt ook Bijleveld Vitaal in beeld. Wij bieden aan de medewerkers van de PON-vestiging in Nijmegen de volgende diensten:

  • health check’s
  • in-company fysiotherapie
  • Rug- en Kans*-trainingen
  • Werkplekscan, -onderzoek en advies

 

*Kans staat voor klachten aan arm, nek en schouders

logo van Pon, waarvoor we met veel plezier werken
Pon heeft voor zijn medewerkers een website ingericht met aanbod om fit te worden en fit te blijven. Je kunt hier een kijkje nemen.
Pon heeft voor zijn medewerkers een website ingericht met aanbod om fit te worden en fit te blijven. Je kunt hier een kijkje nemen.