FYSIOTHERAPIE

expert in houding en beweging

Bij Bijleveld Vitaal kunnen wij je helpen weer vrijuit en zonder pijn te kunnen bewegen.

Onze fysiotherapeuten zijn dé bewegingsspecialisten waar je naartoe kunt als klachten zich aandienen. Ze geven advies, behandelen en begeleiden je zodat je weer optimaal kunt functioneren in het dagelijkse leven. Oefentherapie vormt vaak een cruciaal onderdeel van de behandeling. 

Het is gericht op het beïnvloeden van de bewegingsmogelijkheden van gewrichten, het vergroten van spierkracht, het aanleren van een betere houding, het verbeteren van het evenwicht en soms het aanleren van een betere ademhalingstechniek of ontspanningstechnieken. Als onderdeel van de behandeling krijg je ook oefeningen mee om thuis zelf aan de slag te gaan.

Hoe werkt fysiotherapie?

Wij staan voor je klaar bij klachten die ontstaan door specifieke houdingen, bewegingsproblemen, sportblessures, werkgerelateerde klachten, ongevallen, ziekte of simpelweg omdat het lichaam ouder wordt. Elke behandeling duurt een half uur, waarbij de fysiotherapeut bij de eerste afspraak, samen met jou, een goed beeld vormt van je klachten door middel van onderzoek en vragen. Op basis daarvan stellen we samen met jou een behandelplan op om jouw bewegingsvrijheid en welzijn te herstellen.

AANGESLOTEN BIJ

KP
Cool leefstijl
BLCN
Oefentherapeut
tigra
fysiotherapie

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.