LEEFSTIJLCOACHING

fit, vitaal en een gezond gewicht met leefstijlcoaching

GEZONDE LEEFSTIJL

Leefstijl heeft alles te maken met onze manier van leven

Bij leefstijl gaat het om alles wat bij leven hoort: eten, bewegen, ontspanning, inspanning, vrienden, stress, slaap, relaties en meer. Leefstijlcoaching is voor iedereen die iets aan haar of zijn leefstijl wil veranderen, zowel medewerkers van bedrijven als particulieren.

Leefstijlcoaching voor bedrijven en medewerkers

Vitale, fitte medewerkers zitten lekkerder in hun vel, doen hun werk met meer plezier én vallen minder snel uit. Dat is win-win voor zowel werkgever als werknemers. Steeds meer organisaties zien dan ook de voordelen van leefstijlcoaching. 

Op basis van de doelen en wensen van de organisatie stellen we op maat een pakket samen. De coaching bestaat voor een groot deel uit vitaliteits- en inzetbaarheidscoaching in de vorm van coachinggesprekken. Dit kan zowel individueel als met een groep collega’s.

Individuele leefstijlcoaching op maat

Dit is een totaalaanpak op het gebied van voeding, beweging , stress, rust en slaap die blijvend is. De leefstijlcoach helpt je bij alle aspecten tegelijk. Leefstijlcoaching op Maat is een individueel programma specifiek gericht op jouw doel en wensen. Naast de coachgesprekken zijn er op maat allerlei hulpmiddelen in te zetten, zoals personal training, het virtual reality StressJam-spel, HRV-meting, gezondheidscheck, begeleid bewegen in onze praktijktuin en nog veel meer.

Individuele leefstijlcoaching op maat en leefstijlcoaching in bedrijven wordt niet vergoed door de zorgverzekering. Leefstijlcoaching in bedrijven wordt meestal betaald door de werkgever.

Neem contact op om te controleren of leefstijlcoaching voor jou vergoed wordt.

Wil jij je leefstijl verbeteren?

Silke Minnema is onze Leefstijlcoach en ACT-coach met CooL-licensie.

AANGESLOTEN BIJ

KP
Cool leefstijl
BLCN
Oefentherapeut
tigra
fysiotherapie

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.