Vanuit de modder groeit schoonheid. Lotus-afbeelding. het symbool van Jacqueline voor werken met FeldenkraisVanuit de modder groeit schoonheid. Lotus-afbeelding. het symbool van Jacqueline voor werken met FeldenkraisVanuit de modder groeit schoonheid. Lotus-afbeelding. het symbool van Jacqueline voor werken met FeldenkraisVanuit de modder groeit schoonheid. Lotus-afbeelding. het symbool van Jacqueline voor werken met FeldenkraisLotus-afbeelding. het symbool van Jacqueline voor werken met Feldenkrais
Met de methode Feldenkrais leert u opnieuw ontspannen bewegen. Jacqueline van den Tillaart geeft groepslessen oefentherapie naar de methode Feldenkrais. Bij deze groepslessen staat een ontspannen manier van bewegen centraal.

Door ons drukke en jachtige leven, lukt het ons soms niet meer om te ontspannen. Door chronische spierspanning bestaat dan de kans dat u zich moe en stijf gaat voelen.

Meer met minder

Mensen die Feldenkrais beoefenen ontdekken tot hun verbazing dat ze met minder inspanning, betere resultaten kunnen bereiken. Dat wil Jacqueline u ook laten ervaren.

Door pijn is bewegen soms voor mensen vervelend geworden. Jacqueline leert u hoe u met weinig inspanning en pijn weer gaat bewegen. Logisch dat daardoor het plezier in bewegen weer terugkomt.

Zo werkt de oefengroep

In de oefengroep ontdek je opnieuw hoe je ontspannen kunt bewegen en hoe je hier handig gebruik van kunt maken. Het resultaat is dat je met meer gemak beweegt.

In de oefengroep besteden we aandacht aan:

  • houdingscorrigerende oefeningen
  • spierversterkende oefeningen
  • losmaakoefeningen voor spieren en gewrichten. Dit combineren we met ademhaling en ontspanning
  • oefeningen die bijdragen aan valpreventie

Wilt u meedoen?

De oefengroep is geschikt voor iedereen. De Feldenkrais oefengroep is vooral geschikt voor mensen die moeilijk kunnen ontspannen, ademhalingsklachten en bewegingsproblemen hebben.
De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers.

De lessen zijn op:

  • dinsdag van 10.45 – 11.45 uur VOL
  • dinsdag van 19.00 – 20.00 uur

Kosten

U betaalt € 110,- voor 10 lessen

Aanmelden

  • U kunt ons bellen  of een bericht sturen
  • Het is fijn als u voor de groepslessen makkelijke en warme kleding draagt.
  • Ook is het fijn als u een deken en kussen meebrengt, omdat we ook liggend oefenen.