Hartelijk welkom bij Bijleveld Vitaal aan de Bijleveldsingel 76 in Nijmegen

Samen werken we aan uw optimale behandeling

Met tips hoe we samen het beste resultaat kunnen halen uit uw behandeling

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie én de Vereniging van Oefentherapeuten hebben een kaart ontwikkeld met tips over hoe u het meest haalt uit uw samenwerking met onze therapeuten

1. Een goed begin is het halve werk. Bereid u daarom voor op uw eerste bezoek

Maak een lijstje van uw vragen en wat u wilt bespreken. Neem bij uw eerste bezoek uw identificatie en verzekeringspas van uw ziektekostenverzekering mee.

2. Geef alle informatie over uw gezondheid

Geef uw therapeut alle informatie die belangrijk is. Bedenk bijvoorbeeld hoe lang u de klacht al heeft en bij welke activiteiten uw klachten erger worden. Bespreek ook of uw klachten sinds het ontstaan meer of minder zijn geworden.

3. Vraag uw therapeut om uitleg

Bespreek het met uw therapeute als u moeite heeft om de adviezen op te volgen. Laat het ook weten als u denkt dat u tegenstrijdige adviezen krijgt.

4. Volg de adviezen en instructie op

Bespreek met uw therapeut(e) als u moeite heeft om de instructies en adviezen op te volgen.  Uw therapeut kan samen met u naar antwoorden en oplossingen zoeken.

5. Geef onverwachte veranderingen door

Veranderen uw klachten plotseling? Bezorgt een oefening u meer pijn? Bent u gevallen of gestruikeld, waardoor uw klachten zijn veranderd? Meld het bij uw therapeut!