SPORTFYSIOTHERAPIE

voor blessures of prestatieverbetering

Heb je een sportblessure of wil je je sportprestaties verbeteren en daarbij blessures voorkomen? Met sportfysiotherapie helpen we jou je sportieve doelen bereiken.

De sportfysiotherapeut is er voor iedereen die sport (als amateur of professional)of wil gaan sporten. Preventie, voorlichting en advies spelen een belangrijke rol. 

Voor welke klachten of vragen helpt sportfysiotherapie?

  • Acute sportblessures
  • Chronische sportblessures
  • Begeleiding en advies aan ervaren sporters op hoog niveau
  • Verbeteren prestaties
  • Voorkomen van blessures

Behandelingen

Dry needling

Dry needling is een techniek om pijnlijke spierverhardingen (knoopjes) te verhelpen. Met een hele dunne acupunctuurnaald worden de spierverhardingen aangeprikt, waarna de spierverharding zich ontspant.

Medical taping

Medical tape is een stevige plakband voor het lichaam. Medical taping is een bepaalde manier van tapen waarbij je spieren worden ondersteund in hun functie. Bij sportblessures kan medical tape helpen bij het verminderen van vocht en ontstekingen, maar ook bij overbelasting. Medical taping kan ook worden gebruikt voor het ondersteunen van je gewrichten.

Sportcentrum Papendal

Wij werken samen met Sportcentrum Papendal.

Teun

TEUN

Onze Sportfysiotherapeut

Teun Marijnissen is geregistreerd (sport)fysiotherapeut, dry needling-specialist en heeft een master in Musculoskeletale Revalidatie.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.