Teun

Teun Marijnissen

Sportfysiotherapeut

Teun

specialisaties

Dry needling, medical taping, fascia technieken (bindweefseltherapie)

Zeg je sport, dan denken wij aan Teun. Van jongs af aan zat sport en bewegen al in zijn systeem. Hij heeft er zijn vak van gemaakt, na zijn opleidingen aan CIOS Arnhem, is hij aan de HAN fysiotherapie en de master Musculoskeletale Revalidatie specialisatie sport gaan doen. Hierbij wordt er vanuit verschillende invalshoeken wetenschappelijk naar vragen gekeken. Teun is daarbij gespecialiseerd Dry needling, medical taping en bindweefseltherapie (fascia technieken). Hij begeleidt samen met Silke de Nijmeegse dames 1 van hockeyclub QZ met een integraal programma voor sportfysiotherapie en leefstijl.

NETWERKEN EN REGISTRATIE

Kwaliteitsregister paramedici onder nummer: BIG: 29920727704 AGB: 04243606

Herstel op een persoonlijke manier, met een praatje en een lach

ERVARING

Teun werkt 4 jaar als (sport)fysiotherapeut. Na het CIOS en de opleiding Fysiotherapie aan de HAN is hij afgestudeerd als master Musculoskeletale Revalidatie (Sportfysiotherapeut). Naast de algemene (sport)fysiotherapie is Teun gespecialiseerd in dry needling, medical taping en fascia technieken.

Hij houdt van een praatje en een beetje humor tijdens de behandeling. Op een persoonlijke manier die past bij de cliënt.

ALTIJD BEZIG

Teun houdt van muziek en sport zelf natuurlijk ook regelmatig. Hij doet aan fitness, hardlopen, en voetbal.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.