Ik werk gefocussed en resultaatgericht door middel van het aanbieden van kwalitatieve en op maat gemaakte trajecten. Met als basis cognitieve therapie heb ik mij doorontwikkeld en geleerd breder te kijken. Mijn wetenschappelijke kennis zet ik op een betrokken en menselijke manier in. Ik geloof in reflectie en het stimuleren van eigen verantwoordelijkheid, gebruik protocollen wanneer ze helpen en ben vindingrijk in het inzetten van een mix van technieken. Belangrijke drijfveren van mij zijn zingeving en het onderbewuste bewust maken, zodat verandering mogelijk wordt.

NETWERKEN EN REGISTRATIE

ERVARING

Yvonne heeft in 1999 de opleiding Klinische Psychologie afgerond en is al meer dan 20 jaar werkzaam binnen de werknemerszorg en revalidatie. Ze heeft zich gespecialiseerd in burn-outs, rouw, trauma en chronische pijnklachten (SOLK)  Ze heeft meerdere opleidingen gevolgd op het gebied van traumaverwerking waaronder EMDR en Mind Eye Power.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.