FLEXCHAIR®

de kruk waarmee je dynamisch zit en rugklachten voorkomt

Elk mens brengt dagelijks veel tijd zittend door. Dat is niet heilzaam voor het lichaam. Er wordt wel gezegd dat zitten het nieuwe roken is! De Flexchair® is een succesvolle aanpak om fysieke klachten door langdurig zitten te voorkomen of op te lossen.

Bijleveld Vitaal is een gecertificeerd flexchair® instituut. We leren je de flexchair® goed te gebruiken

Veel mensen krijgen tijdens hun leven last van rug- of nekklachten. We doen vaak zittend werk en eigenlijk is ons lichaam daarop niet gebouwd. Ons lichaam wil dat we in beweging zijn.

De Flexchair helpt om actief te bewegen en daarmee klachten te voorkomen. En mocht je al klachten hebben, dan kan training met de Flexchair helpen.

Gecertificeerd Flexchair® instituut

Silke Minnema en Sjoerd Minnema zijn Flexchair®-professionals. Zij adviseren over het gebruik van de Flexchair. Ook leren zij je hoe je de Flexchair optimaal kunt benutten.

In de video ziet je hoe de Flexchair werkt en hoe je leert de Flexchair goed te gebruiken.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.