Sjoerd was sinds 1982 als praktijkhouder betrokken bij Bijleveld Vitaal samen met Irma. Sinds 1 januari 2024 heeft Silke de praktijk overgenomen. Hierdoor heeft Sjoerd tijd voor andere werkzaamheden zoals bijvoorbeeld als bedrijfsfysiotherapeut bij de gemeente Nijmegen.  Sjoerds basis is de fysiotherapie en oefentherapie. Die basis heeft hij uitgebreid met aanvullende opleidingen in onder andere McKenzie therapie, Flexchair® gebruik, bedrijfsfysiotherapie, leefstijladvies en motivational interviewing.

Hij is een gedreven professional die oprecht geïnteresseerd is in de mensen die hij behandelt. Diagnostisch is hij sterk, hij maakt makkelijk contact, is pragmatisch, deskundig, overtuigend en proactief. Hij denkt graag mee en is creatief in het vinden van haalbare oplossingen

NETWERKEN EN REGISTRATIE

KNGF

TIGRA

Geregistreerd McKenzie therapeut

BIG-registratie onder nummer: 99030242504

Kwaliteitsregistratie Paramedici nummer: 59901821694

Lid van Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie: 304956

KWALITEITSGEREGISTREERD

tot 12-04-2025 

Ik vind het een uitdaging om een goede diagnose te stellen en deze duidelijk uit te leggen. En vervolgens samen aan het herstel te werken

ERVARING

Sjoerd heeft meer dan 35 jaar ervaring. De basis van Sjoerds deskundigheid ligt in de fysiotherapie en oefentherapie. Deze basis heeft hij verbreed door aanvullende opleidingen in onder andere McKenzie therapie, flexchair® gebruik, bedrijfsfysiotherapie, ACT (Acceptance and Commitment Therapy), leefstijladviseur en motivational interviewing.

kwaliteiten

Zijn kwaliteiten liggen op het gebied van diagnostiek en behandeling. Sjoerd behandelt individuele patiënten in de praktijk. Daarnaast is hij een bevlogen en ervaren bedrijfsfysiotherapeut.

oprecht geïnteresseerd

Sjoerd is een professional die oprecht geïnteresseerd is in de mensen die hij behandelt. Diagnostisch is hij sterk, hij maakt makkelijk contact, is praktisch, deskundig, overtuigend en proactief. Hij denkt graag mee en is creatief in het vinden van haalbare oplossingen.

bedrijfsfysiotherapeut

Als bedrijfsfysiotherapeut werkt Sjoerd als adviseur arbeid & gezondheid bij bedrijven. Medewerkers en leidinggevenden van onder andere DAR Nijmegen, gemeente Nijmegen en PON begeleidt, adviseert en coacht hij al jaren met veel plezier.

In zijn element

In de natuur op de fiets voelt Sjoerd zich helemaal in zijn element.

Sjoerd fiets

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.