beweeggroepen

Samen bewegen in de oefengroep/Feldenkrais

Bewegen is gezond, het ontspant en bevordert het herstelvermogen van je lichaam. Maar veel mensen vinden het moeilijk om de discipline ervoor op te brengen. En wat is precies goed en gezond bewegen? Samen met anderen onder begeleiding bewegen is leuk, gezond en stimuleert de discipline. Bij onze praktijk worden de beweeggroepen zowel binnen als buiten in de overdekte beweegtuin gegeven. Lekker gezond in de frisse lucht!

Twee dagen in de week oefengroepen

Om lekker samen te oefenen hebben we op twee momenten in de week beweeggroepen, volgens de methode Feldenkrais. In alle beweeggroepen werken we samen aan onze conditie. Ook lenigheid en kracht komen aan bod. De deelnemers in de oefengroepen stimuleren elkaar om te blijven komen.

Iedere week beweeggroepen bij Bijleveld Vitaal

De oefengroep is geschikt voor iedereen. De Feldenkrais oefengroep is vooral geschikt voor mensen die moeilijk kunnen ontspannen, ademhalingsklachten en bewegingsproblemen hebben. De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 8 deelnemers.

Zo werkt de oefengroep

In de oefengroep besteden we aandacht aan:

  • Houdingscorrigerende oefeningen
  • Spierversterkende oefeningen
  • Losmaakoefeningen voor spieren en gewrichten. Dit combineren we met ademhaling en ontspanning
  • Oefeningen voor een betere balans en evenwicht
  • Conditieverbetering

Kosten

Je betaalt € 110,- voor 10 lessen

We hebben nog plaats!

  • Je kunt ons bellen of een bericht sturen
  • Het is fijn als je voor de groepslessen makkelijke en warme kleding draagt.
  • Ook is het fijn als je een deken en kussen meebrengt, omdat we ook liggend oefenen

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.