werkplekcheck

om de arbeidsomstandigheden van medewerkers in beeld te brengen

Met een werkplekcheck op de werkvloer brengen we de arbeidsomstandigheden van meerdere werknemers in beeld. Met ons advies kunnen organisaties de werkplek verbeteren en de medewerker kan haar/zijn werkhouding verbeteren. Iedere werknemer die deelneemt aan de werkplekcheck krijgt een persoonlijk werkplekpaspoort.

Voor wie kunnen we een werkplekcheck doen

We kunnen iedere werkplek controleren. Het maakt niet uit of iemand beeldschermwerk doet, in een laboratorium werkt, monteur is in een werkplaats of op straat vuilnis ophaalt.

Zo werkt het

We doen een onderzoek op de werkplek. Daarbij kijken we naar:

  • de werkzaamheden van de medewerker(s)
  • de fysieke belasting die dat vraagt
  • en we brengen de belastbaarheid van de medewerker(s) in beeld.

Dit levert het op

De organisatie krijgt heel precies zicht op hoe het staat met de arbeidsomstandigheden bij de onderzochte werkplekken. Hierdoor zie je of je mooi op koers bent met de plannen voor goede arbeidsomstandigheden. En je krijgt heel overzichtelijk in beeld of medewerkers klachten hebben en of die samenhangen met hun werkplek.

Met deze informatie kun je maatregelen treffen om een positieve wending te geven aan de duurzame inzetbaarheid van werknemers.

feedback

”Zit/stabureau is aangevraagd en ben tevreden over de inzichten die je me hebt gegeven.”

”Ik gebruik de herinneringen-app op iphone om me te helpen herinneren aan bewegen.”

”Ben ook meer gaan sporten. Heb een Bootcamp gevonden in onze gemeente. Dat was afgelopen maandagavond, dus spierpijn!”

”Fijn dat je me de spiegel voor hield dat ik meer moest gaan bewegen. Door coronaregels was dat helemaal verslapt.”

”Daar werk ik aan en kunnen de coronakilo’s ook weer verdampen.”

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.