Irma startte in 1982 samen met Sjoerd de praktijk Bijleveld Vitaal. In de afgelopen 40 jaar heeft Irma veel ervaring opgedaan, voornamelijk als bedrijfsfysiotherapeut en preventieadviseur. Sinds 1 januari 2024 heeft Silke de praktijk overgenomen, waardoor Irma zich meer kan focussen op haar werk buiten de praktijk. Deze werkzaamheden voert Irma bijvoorbeeld uit bij de gemeente Nijmegen en Connexxion. 

Irma houdt van de combinatie van individuele werkplekonderzoeken met een persoonlijk advies en het trainen van groepen. Wat Irma onderscheidt is dat ze nauwkeurig, betrokken en duidelijk, in zowel haar werk als haar communicatie. Haar empathie en energie zorgen ervoor dat ze samen met jou en de organisatie tot de beste oplossing zal komen. 

NETWERKEN EN REGISTRATIE

TIGRA

LIJV

Registratie: kwaliteitsregister paramedici onder nummer 19901109894

Lid van Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) 201956

KWALITEITSGEREGISTREERD

tot 12-04-2025 

Irma de Vries

IK VIND HET FIJN OM MENSEN IN BEWEGING TE KRIJGEN EN TE HOUDEN

ERVARING

Vanaf eind 2013 richt Irma zich vooral op haar werk als Adviseur arbeid & gezondheid. Dit doet ze onder andere bij Gemeente Nijmegen, Alliander, Medipoint, Feenstra, Hogeschool van Hall Larenstein, ArteZ, ODRN, Connexion, ZZG zorggroep en Werkbedrijf Rijk van Nijmegen. Ook werkt ze als preventie-adviseur bij een zorginstelling.

ALTIJD LEKKER IN BEWEGING

Zelf pakt Irma iedere gelegenheid aan om op de fiets te stappen. Dat doet ze recreatief, maar ook als gewoon vervoermiddel. En als er ’s winters ijs ligt, tja, dan kan ze het niet laten om haar ijzers onder te binden.

Irma

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.