Irma de Vries heeft sinds 1982 samen met haar man Sjoerd Minnema praktijk Bijleveld Vitaal. Irma de Vries is een ervaren professional met meer dan 40 jaar ervaring. Ze werkt vooral als bedrijfsfysiotherapeut en preventie-adviseur. Irma coacht werknemers binnen bedrijven individueel op de werkvloer en/of in de praktijk. Ze houdt van de combinatie van individuele werkplekonderzoeken, werkplekchecks en het voorlichten en trainen van groepen. Ze is zorgvuldig, betrokken en alert in het opbouwen en onderhouden van de relatie met jou en je organisatie. Ze is deskundig, communicatief, duidelijk, energiek en empathisch. Irma denkt graag met je mee en zoekt samen met jou naar de beste oplossing.

NETWERKEN EN REGISTRATIE

TIGRA

LIJV

Registratie: kwaliteitsregister paramedici onder nummer 19901109894

Lid van Vereniging van Oefentherapeuten Cesar en Mensendieck (VvOCM) 201956

KWALITEITSGEREGISTREERD

tot 12-04-2025 

Irma de Vries

IK VIND HET FIJN OM MENSEN IN BEWEGING TE KRIJGEN EN TE HOUDEN

ERVARING

Vanaf eind 2013 richt Irma zich vooral op haar werk als Adviseur arbeid & gezondheid. Dit doet ze onder andere bij Gemeente Nijmegen, Alliander, Medipoint, Feenstra, Hogeschool van Hall Larenstein, ArteZ, ODRN, Connexion, ZZG zorggroep en Werkbedrijf Rijk van Nijmegen. Ook werkt ze als preventie-adviseur bij een zorginstelling.

ALTIJD LEKKER IN BEWEGING

Zelf pakt Irma iedere gelegenheid aan om op de fiets te stappen. Dat doet ze recreatief, maar ook als gewoon vervoermiddel. En als er ’s winters ijs ligt, tja, dan kan ze het niet laten om haar ijzers onder te binden.

Irma

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.