Bedrijfsfysiotherapie

op maat

Als bedrijfsfysiotherapeuten zijn we gespecialiseerd in de vitaliteit van organisaties. We bieden hulp bij het voorkomen van verzuim. En als dat niet lukt helpen we medewerkers snel weer aan het werk door vroegtijdige behandeling. Preventief adviseren we organisaties over hoe ze medewerkers verantwoordelijk kunnen maken voor hun eigen vitaliteit.

Duurzame inzetbaarheid en vitaliteit

We moeten allemaal langer doorwerken. Het kenniswerk en de professionaliteit neemt toe. Dat vraagt om medewerkers die zich vitaal voelen en duurzaam inzetbaar zijn. Wij bieden hulp aan organisaties en medewerkers bij het verhogen en onderhouden van de vitaliteit, zoals bijvoorbeeld door het begeleiden van leefstijlprogramma’s.

Samenwerking is het hart van jouw en ons succes

Wij werken proactief en communiceren daarover actief. Wij zetten ons in voor goede interactie, heldere communicatie en adviseren, behandelen en begeleiden op maat. We hechten niet alleen aan een goede en coöperatieve samenwerking met onze opdrachtgever. Ook werken we nauw samen met de aangesloten bedrijfsartsen, bedrijfsmaatschappelijk werkende, diëtiste, leefstijlcoach, psycholoog en/of arbocoördinator. Zo nodig zetten we daarvoor extra capaciteit in vanuit onze praktijk Bijleveld Vitaal. We hebben daarvoor goede samenwerkingsafspraken.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.