Wij zijn blij met onze nieuwe naam en nieuwe website

BijleveldVitaal, een andere naam met dezelfde professionele dienstverlening

We hebben onze dienstverlening uitgebreid en hebben meer aandacht voor vitaliteit. Onze naam sluit aan bij wat u in deze tijd bij ons wilt vinden. Natuurlijk blijft onze dienstverlening zoals u van ons gewend bent

Sterk in beweging

Veel van ons oude aanbod hebben we behouden. En er is nieuw aanbod bij gekomen, om u te ondersteunen bij gezond en vitaal leven.

Daar hoort een nieuwe website bij

Bij die nieuwe naam hoort ook een nieuwe website. Deze voldoet nu aan de eisen van de huidige tijd en u kunt de website bekijken op uw pc, telefoon en tablet. We hebben met deze nieuwe website geprobeerd deze makkelijk te maken in het gebruik. De vormgeving is geheel vernieuwd, ook al vindt u er onze bekende frisse kleuren.

Vragen staat vrij!

Kunt u iets niet vinden dat u gewend was te vinden op onze oude website? Laat het ons weten, dan kijken we hoe we u de informatie kunnen bezorgen.

En bovendien vinden we het fijn om uw opmerkingen, suggesties en vragen te horen of lezen. Gebruik daarvoor ons contactformulier.

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.