Najaarsnieuwsbrief TIGRA is ook bij ons te lezen

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

In deze nieuwsbrief staat TIGRA stil bij de volgende onderwerpen:

  • In de nieuwsbrief leest u hoe gedragsmatige fysieke training helpt uw medewerkers vitaal te blijven. U leest in de nieuwsbrief wat gedragsmatige fysieke training is en hoe het werkt. Ook BijleveldVitaal gebruikt deze methode omdat het langdurig verzuim voorkomt.

Unieke TIGRA aanpak voorkomt langdurig verzuim

  • Het landelijk netwerk van TIGRA groeit maar door. Daardoor kunnen we makkelijk hulp vragen aan collega’s.
  • Het Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) is een verplichting in de Arbowet. Veel werkgevers weten niet wat het betekent en hoe het werkt. In de video ziet u hoe wij een PMO uitvoeren.
  • Bouwmarktonderneming Hornbach wil een goede werkgever zijn. De firma doet er alles aan om de medewerkers met plezier aan het werk te houden. Tijdens de jaarlijkse Gezondheidsdagen voor medewerkers van Hornbach bieden zij allerlei gezondheidsactiviteiten. Kortom: de firma Hornbach is blij met de inbreng van TIGRA.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.