TIGRA nieuwsbrief voorjaar 2018 in het teken van duurzame inzetbaarheid

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijke pijler in ons werk. U leest hier hoe TIGRA dat doet

Eigenaarschap voor duurzame inzetbaarheid

  • Smeding Groenten en Fruit is al meer dan 80 jaar een trots familiebedrijf.  Het bedrijf zet vol in op duurzaamheid. Niet alleen doen ze dat met hun producten. Voor haar werknemers zet het bedrijf in op eigenaarschap van duurzame inzetbaarheid. In de nieuwsbrief leest u hoe zij dat doen.
  • In een apart artikel leest u hoe TIGRA u helpt om het eigenaarschap naar duurzame inzetbaarheid te vergroten. Hierbij zetten we vaak een Preventief Medisch Onderzoek (PMO) of Health Check in.

Opnieuw biedt de EU de mogelijkheid om subsidie te vragen voor uw aandacht voor duurzame inzetbaarheid

U kunt 50% subsidie krijgen voor het inschakelen van een externe adviseur die u helpt bij duurzame inzetbaarheid. Deze kunt u bijvoorbeeld inzetten voor:

  • Het doen van een nulmeting onder uw personeel
  • Gezondheidsmanagement te organiseren
  • Dit alles met als doel een diagnose vast te stellen van de stand van de vitaliteit binnen uw bedrijf en
  • het invoeren van een plan van aanpak om de vitaliteit te verhogen.

De looptijd van de subsidie is van 2014 t/m 2020[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. U gaat akkoord met onze cookies als u onze website blijft gebruiken.