wandelaars fit aan de bij de start van de Nijmeegse Vierdaagse foto:©️ Jan Willem de VensterGezond en lekker eten is fijn voor je lichaam. Onze leefstiijlcoach en diëtiste zijn experts in leefstijlbegeleiding.Het team van BijleveldVitaal kunt u ook regelmatig op de fiets tegenkomen. U ziet van links naar rechts: Sjoerd Minnema, Marieke Nijkamp, Irma de Vries, Jacqueline van den Tillaart, Silke Minnema en Ilse van der Zeewandelaars fit aan de bij de start van de Nijmeegse Vierdaagse foto:©️ Jan Willem de Venster
Bewegen is gezond, goed, ontspant en bevordert het herstelvermogen van ons lichaam. Om alleen de discipline op te brengen is voor veel mensen moeilijk. Dat samen doen stimuleert. Ook is het soms moeilijk om te weten wat goed bewegen is. 

Drie dagen in de week bieden wij oefengroepen

Om lekker samen te oefenen verzorgen wij vier keer in de week een beweeggroep. Onder begeleiding van Ilse en Marieke zijn er ‘gewone’ beweeggroepen. Jacqueline gebruikt daarbij de methode Feldenkrais. In alle beweeggroepen werken we samen aan onze conditie. Ook lenigheid en kracht vergeten we niet.

De mensen die bij ons oefenen stimuleren elkaar om te blijven komen.

Iedere week beweeggroepen bij BijleveldVitaal

dag

tijd

soort groep

verzorgd door

nog plaats

dinsdag 10.45 – 11.45 uur Feldenkrais Jacqueline ja
19.00 – 20.00 uur Feldenkrais Jacqueline ja
donderdag 9.30 – 10.30 gewone/
Feldenkrais
Marieke en Jacqueline ja

We hebben nog plaats. Stuur ons een bericht of bel ons als u zin heeft om mee te doen.